Tervamäentie 193, 05840 Hyvinkää | puh.050 304 8863 | asiakaspalvelu@onnenkoira.fi | Y- 2209895-0
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Ainutlaatuinen koirauimala
Koirahotelli
Koirien fysioterapia
Turkin selvittelyt ja pesut
Suolahuone
Sarjakortit uimalaan ja suolahuoneeseen
Nutrolin, Nutrolin Pentu, Nutrolin Seniori
BARF: Murremix
Josera -ruoka

Koirakylpylän sivuilla 282842 kävijää
03.10.2014
hyvinkaankoirakylpyla RSS

 anna opettaa uintia

Uinti on tehokas liikuntamuoto jokaiselle koiralle. Uimahallin vesi on puhdasta ympäri vuoden!

Onnenkoiran uimalassa on koiraasi varten uimaliivit, pyyhkeet ja tehokkaat karvankuivaajat. Ennen kotimatkaa voitte rauhassa rentoutua avarissa tiloissamme turkkia kuivatellen. Uintiaika on 30 minuuttia, mikä varmasti riittää aktiivisellekin uimarille.

Allas on puhdasvetinen, ja erityisesti koiria varten suunniteltu (mitat 6x16m). Altaan vesi on +23 -asteista. Vesi kiertää tauotta lämmityksen ja mekaanisen hiekkapuhdistuksen lävitse, ja samalla järjestelmä tarkkailee veden puhtautta ja lisää automaattisesti klooria kun veden laatu sitä kaipaa. Uimalassa ei juurikaan tunne kloorin tuoksua. Koirat pestään ennen altaaseen päästämistä ja kloorin tarve pysyy näin kohtuullisena. Suositamme kuitenkin rentouttavaa lämpöisellä vedellä huuhtelua myös uinnin jälkeen.

Ensimmäistä kertaa Onnenkoirassa?

Ota itsellesi mukaan sandaalit ja vaihtovaatteet. Altaan reunalla roiskuu vesi. Tuo koira uimaan tyhjällä vatsalla, uinti kiihdyttää aineenvaihduntaa joten haisevia vahinkoja välttääksemme tulee ruokailun tapahtua vasta uinnin jälkeen. Tuo koirat kytkettynä sisään uimalaan. Ohjaamme sinut omalle paikallesi johon jätät ulkokengät ja takin. Voit vaihtaa vaatetuksen kevyemmäksi. Autamme sinua pesemään koirasi ja puemme tarvittaessa uimaliivit.

Varaa ensimmäisellä kerralla koirallesi uittaja. Jopa järvessä viihtyvä vesipeto tarvitsee apua jotta saatte ensimmäisestä allasvuorosta ilon irti.

Allas

1. Vapaauinti: allas, tai puolet siitä varataan koirallesi tai tutulle koiraporukalle. Uintiaika 30 minuuttia. Lelujen heittely on sallittua. Vapaauintiin kannattaa ensimmäisellä kerralla varata uittaja hintaan 10€/ 30 minuuttia. 

  • Koko allas 35€ (hinta on altaan hinta, altaan mitat 6x16m, koiria voi olla enintään 5 uimassa samaan hintaan).
  • 1/2- allas 25€ (hinta on 1/2-altaan hinta, 6x8m, koiria voi olla enintään 2 uimassa samaan hintaan. Allas jaetaan keskeltä turvallisella aidalla). Tämä vaihtoehto sopii vain koirille jotka hakevat lelua vedestä.

2. Ratauinti 20€/koira. 
Koira ui kytkettynä, koko altaan mitta 16m on käytössä. Omistaja uittaa koiraa altaan reunalta. Tämä vaihtoehto sopii kuntouimareille, työkoirille, toipilaille. Toisella reunalla ui toinen koira,  välissä ei ole aitaa, joten tämä valinta edellyttää että koira sietää toisia koiria ja pysyy omistajan hallinnassa. Uintiaika 30 minuuttia. Ratauintiin voi myös varata uittajan, hinta 10€/ 30 min.

3. Pentu-uinti 15€/koira. Pentujen omalla uimavuorolla opettaja opettaa pienimmät todellisiksi vesipedoiksi. Ryhmään otetaan max. 4 koiraa ja uinti tapahtuu koko altaan 6x16m alueella. Pentu-uinti aina torstaisin klo 18. Ilmoita pentusi mukaan hauskanpitoon p. 050 304 8863.

4. Aikuisten uimakoulu 20€/kerta. Aikuisten koirien omassa uimakoulussa opettaja opettaa vuorollaan jokaista, turvallisesti ja valvottuna. Ryhmään otetaan max. 3 koiraa ja ryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 18. Varaa paikka koirallesi ja tule edullisesti, ohjattuna, tutustumaan koirauinnin iloihin. Koirauimakouluun voivat tulla kaikenrotuiset, 8 kuukauden iästä aina senioreihin asti. Tämä vuoro sopii myös koiralle joka osaa jo uida uimalassa mutta haluaa tulla uimaan muiden koirien seuraan. Jos sinulla on useampi koira, suosittelemme oman vuoron varaamista. Ilmoita koirasi hauskanpitoon p. 050 304 8863.

 

(kuvissa Aune ja Oili rentoutuvat Onnenkoirassa)

 

aula2P1010552

oilikuivaus

Allasosastolle on asennettu nurmijärveläisen Muovihaka Oy:n toimittamat Lagune -matot. Mattojen erittäin hyvä kitka estää liukastumisen, ja maton raaka-aineeseen on lisätty antibakteeri-aine joka estää bakteereja kiinnittymästä mattoon. 

LagunePC304986

 


© Hyvinkään Koirakylpylä ja Hoitola Oy