Koirauimala vastaanottaa kaiken kokoiset koirat Hyvinkäällä

Uinti on tehokas liikuntamuoto jokaiselle koiralle. Koirauimalamme vesi on puhdasta ympäri vuoden!

Onnenkoiran uimalassa on koiraasi varten uimaliivit, pyyhkeet ja tehokkaat karvankuivaajat. Ennen kotimatkaa voitte rauhassa rentoutua avarissa tiloissamme turkkia kuivatellen. Uintiaika on 30 minuuttia, mikä varmasti riittää aktiivisellekin uimarille.

Allas on puhdasvetinen, ja erityisesti koiria varten suunniteltu (mitat 6 x 16 m). Altaan vesi on +23 -asteista. Vesi kiertää tauotta lämmityksen ja mekaanisen hiekkapuhdistuksen lävitse, ja samalla järjestelmä tarkkailee veden puhtautta ja lisää automaattisesti klooria silloin kun veden laatu sitä kaipaa. Uimalassa ei juurikaan tunne kloorin tuoksua. Koirat pestään ennen altaaseen päästämistä, joten kloorin tarve pysyy kohtuullisena. Suositamme kuitenkin koiran rentouttavaa lämpöisellä vedellä huuhtelua myös uinnin jälkeen.

koirauimala

Ensimmäistä kertaa Onnenkoirassa?

Ota itsellesi mukaan sandaalit ja vaihtovaatteet. Altaan reunalla roiskuu vesi. Tuo koira uimaan tyhjällä vatsalla, uinti kiihdyttää aineenvaihduntaa joten haisevia vahinkoja välttääksemme tulee ruokailun tapahtua vasta uinnin jälkeen. Tuo koirat kytkettynä sisään uimalaan. Ohjaamme sinut omalle paikallesi johon jätät ulkokengät ja takin. Voit vaihtaa vaatetuksen kevyemmäksi. Autamme sinua pesemään koirasi ja puemme tarvittaessa sille uimaliivit.

Varaa ensimmäisellä kerralla koirallesi uittaja. Jopa järvessä viihtyvä vesipeto tarvitsee apua jotta saatte ensimmäisestä allasvuorosta kaiken ilon irti.

koirauimala koirauimala

Uima-allas

1. Vapaauinti: allas varataan koirallesi tai tutulle koiraporukalle.

Uintiaika 30 minuuttia. Lelujen heittely on sallittua. Vapaauintiin kannattaa ensimmäisellä kerralla varata uittaja hintaan 10€/ 30 minuuttia.

  • Koko allas 40€ (hinta on altaan hinta, altaan mitat 6x16m, koiria voi olla enintään 4 uimassa samaan hintaan).

2. Ratauinti 25 €/koira.

Koira ui kytkettynä, koko altaan mitta 16 m on käytössä. Omistaja uittaa koiraa altaan reunalta. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti kuntouimareille, työkoirille ja toipilaille. Toisella reunalla ui toinen koira,  välissä ei ole aitaa, joten tämä valinta edellyttää että koira sietää toisia koiria ja pysyy omistajan hallinnassa. Uintiaika 30 minuuttia. Ratauintiin voi myös varata uittajan, hinta 10 €/ 30 min.

3. Pentu-uinti 20 €/koira.

Pentujen omalla uimavuorolla opettaja opettaa pienimmät todellisiksi vesipedoiksi. Ryhmään otetaan max. 4 koiraa ja uinti tapahtuu koko altaan 6x16m alueella. Pentu-uinti aina torstaisin klo 18. Ilmoita pentusi mukaan hauskanpitoon p. 050 304 8863.

4. Aikuisten uimakoulu 25 €/kerta.

Aikuisten koirien omassa uimakoulussa opettaja opettaa vuorollaan jokaista, turvallisesti ja valvottuna. Ryhmään otetaan max. 3 koiraa ja ryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 18. Varaa paikka koirallesi ja tule edullisesti, ohjattuna, tutustumaan koirauinnin iloihin. Koirauimakouluun voivat tulla kaiken rotuiset, 8 kuukauden iästä aina senioreihin asti. Tämä vuoro sopii myös koiralle joka osaa jo uida uimalassa, mutta haluaa tulla uimaan muiden koirien seuraan. Jos sinulla on useampi koira, suosittelemme oman vuoron varaamista. Ilmoita koirasi hauskanpitoon soittamalla numeroon 050 304 8863!

Lämpimästi tervetuloa Onnenkoiraan Hyvinkäälle tarjoamaan koirallesi elämys ja liikunnan iloa turvallisesti vedessä! Lue myös koirahotellimme palveluista.