Onnenkoiran koirahotelli Hyvinkäällä tarjoaa turvallista hoitoa koirallesi

Suomessa on paljon hyviä koirahoitoloita, Hyvinkään Onnenkoira on yksi niistä. Koirahoitolan tilat ovat viihtyisät ja siistit. Hoitola on jaettu kolmeen osastoon: 13 huonetta isoille koirille ja perheille, 12 huonetta keskikokoisille ja 6 huonetta kaikkein pienimmille. Esittelemme tiloja mielellämme sinulle jo ennen hoitoon tuloa. Voit siis poiketa aukioloaikojen puitteissa, tai sopia tutustumisen ennalta.

koirahotelli

Kokeneet ja vastuulliset hoitajat

Hoitolassamme työskentelevät osaavat aikuiset, joilla on pitkä kokemus eläinten parista. Tunnemme vastuumme ja kaiken varalta työntekijöidemme toimet on vakuutettu vakuutusyhtiö OP-Pohjolassa.

Jos koira tarvitsee hoitojakson aikana eläinlääkäriä, viemme sen lääkäriin ennemmin liian herkästi, kuin liian myöhään.

Hoitola ei ole koiralle koti. Koiralle kodin tekevät sen rakkaat ihmiset. Hoitola on kuitenkin turvallinen, ja sukulaisia stressaamaton, vaihtoehto silloin kun et itse voi hoitaa koiraasi. Koiran jättäminen koirahoitolaan on varmasti vaikeampaa lähtevälle omistajalle, kuin hoitolaan jäävälle koiralle.

Katso sivun alalaidasta kuvaus hoitolan normipäivästä!

Hoitolan hinnasto

  • Hoitovuorokausi 45 €, kun hoitoaika on 1-3 vrk. Perheen toisesta ja kolmannesta koirasta +15 €/koira/vuorokausi samassa yksiössä majoitettaessa. Vuorokausi = koiran tuloajasta seuraavat 24 h. Yli menevät tunnit laskutetaan varauksen mukaisina.
  • 4. hoitovuorokaudesta eteenpäin on vuorokausihinta 40 €. Toinen tai kolmas koira samassa huoneessa + 15 €/koira/vrk.
  • Uinti majoituksen yhteydessä: 15 €/koira/kerta
  • Yli 7 vuorokauden hoitojen hintaan sisältyy aina uinti (vaihtoehtoisesti suolahuonehoito jos koiraa ei haluta uitettavan).

Ota mukaan hoitolaan

  • Ruoka: nappulaa, kotiruokaa, herkkuja ja erikoisuuksia. Me tarjoilemme ruuan ohjeidesi mukaan vaikka lämmitettynä, pääasia on että ruoka on juuri sitä mitä koirasi on tottunut syömään. Älä siis tuo mukanasi sellaista ruokaa johon koirasi ei ole tottunut, vatsanväänteistä ei ole mukavaa kärsiä vieraassa paikassa. Voit tuoda myös pakasteita ja jääkaapissa säilöttäviä koiranruokia. Meillä on lisämaksusta tarjolla laadukasta Josera -ruokaa, ja barffaajille Murremix.
  • Hihna ja kaulapanta, riittävän vahvat ja turvalliset
  • Lääkkeet jos koirallasi on lääkitys
  • Makuualusta, jos haluat tuoda oman. Meillä on erilaisia makuualustoja tarjolla joten oma ei ole välttämätön.
  • Leluja ja puruluita, meillä on myös myynnissä aitoja luita ja puristeluita.

Mutta huom!

Älä ota mukaan ruokakuppeja. Pesemme hygieniasyistä hoitolan kupit tiskikoneessa jokaisen ruokailun jälkeen. Omat kupit eksyisivät siis pesun jälkeen ehkä väärän kuonon eteen.

 

koirahoitolassa

Normipäivä koirahoitolassa

Klo 7 alkaen herätys komppaniassa, siivousta, ulkoilua yksin tai kaverin kanssa. Ruoka, lääkitys ym. yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Klo 9-13 henkilökunta pyörittää pesukonetta, trimmaa, uittaa hoidokkeja ja muita, hoitolassa lähinnä torkutaan toinen silmä raollaan tilanteita tarkkaillen. Hah! Naapurihuoneen uros joutui kynnenleikkuuseen!

Klo 13 alkaen päivälenkitystä, yksin jos pelottaa tai rähisyttää, kaverin kanssa jos sellainen on mieleen. Sopivia leikkikavereita leikitetään tarhassa, leikkiseura harkitaan tarkoin ja vehtaamista valvotaan. Reippaat asukit tekevät pidemmän lenkin, vanhat ja vauvat lyhempää mutta useammin. Ruokaa tarjotaan päivälläkin niille koirille, joille omistaja on ohjeistanut 3 ateriaa päivässä. Henkilökunta lukee ihmisasiakkaan tekemää raideria orjallisesti eikä lisää ruokintakertoja koirien äänekkäistä vaatimuksista huolimatta.

Klo 17 alkaa päivällisen tarjoilu. Koirien jääkaapissa on perinteisesti paremmat tarjottavat kuin henkilökunnan kaapissa. Ruokaa turvotetaan, lämmitetään ja sekoitellaan, hotellivierailla kuola valuu!

Päivällisen jälkeen sulatellaan ruokaa, jollain koiralla saattaa olla rauhoittava iltauinti. Muut etsiskelevät unileluja ja sopivat kevyellä haukahtelulla iltalenkkitreffejä. Kylpylän ihmisväki (surprise!) siivoaa ja pyykkää.

Ilta lenkitellään ja leikitään yksilöllisesti, lyhyesti ruuan päälle ja kunnolla ennen nukkumattia. Jaetaan dentasticksit jos sellaisia on omistaja määrännyt, ja vahditaan että ne myös pureskellaan.

Klo 22 lakkaa pyykkikone loputtoman linkoamisensa ja hotelliin laskeutuu iltahiljaisuus. Joistain kopeista kuuluu kuorsaus, joissain mietitään oudolle haisevaa naapuria vielä hetken aikaa. Kaikkiin huoneisiin jätetään himmeä valo palamaan. Pienten puolella soi Radio Nova, jotta varmasti alkaa nukuttaa.

Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan lemmikillesi huone koirahotelli Onnenkoirasta Hyvinkäältä!